Vplyv pandémie COVID-19 na akciový index SDAX - Reiff, Marian, 1978-
Aplikácia Markovho modelu prepínania režimov na finančnom časovacom rade zatváracieho kurzu nemeckého akciového indexu SDAX. Markov model prepínania režimov indexu SDAX s dvoma stavmi (režimami).