Optimalizačné modely efektívnej rovnováhy ponuky a dopytu na trhu produktov sieťových odvetví - Fendek, Michal
Analýza optimalizačných modelov správania sa spotrebiteľa a producentov na trhu sieťových odvetví. Fenomén dopytu a ponuky na trhu sieťových odvetví. Optimalizácia spotrebnej stratégie spotrebiteľa a výrobnej stratégie firmy.