Environmental Innovation and Green Growth in the Repair and Maintenance of Cars—Case Study - Majerník, Milan, 1952-
Súčasná fáza trvalo udržateľného rozvoja výroby je zameraná predovšetkým na inovácie a environmentálne produkty a na ekologizáciu ekonomiky prostredníctvom implementácie štandardizovaných nástrojov. Príspevok prezentuje aplikáciu výsledkov prebiehajúceho výskumu prostredníctvom prípadových štúdií v konkrétnych podmienkach.