MICE v krajinách V4 z aspektu vybraných ukazovateľov - Novacká, Ľudmila, 1953-
Analýza podmienok pre rozvoj MICE v hlavných mestách krajín Vyšehradskej štvorky. Aktuálny stav MICE v podmienkach krajín Vyšehradskej štvorky. Vplyv vybraných kritérií na ekonomický rast Vyšehradského regiónu. SWOT analýza mesta Bratislava.