Zákon o verejnom obstarávaní ZÁKON č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní s komentárom - Zachar, Juraj
Postupy zadávania nadlimitných zákaziek. Zadávanie nadlimitných zákaziek verejným obstarávatelom, obstarávateĺom a zadávanie nadlimitných koncesií. Zadávanie podlimitných zákaziek, zadávanie zákaziek s nízkou hodnotou a zadávanie podlimitných koncesií. Súťaž návrhov, zadávanie v oblasti obrany a bezpečnosti a správa vo verejnom obstarávaní. Certifikácia systému na uskutočnenie elektronickej aukcie. Zoznam hodposdárskych subjektov, revízne postupy a činnosť vystavená hospodárskej súťaži.