The Development of Africa in the Post-colonial World: Is Industrialization Possible? - Raneta, Leonid, 1982-
Perspektívy rozvoja industrializácie regiónu Afriky. Vytvorenie zóny voľného obchodu v rámci Africkej únie. Snaha o prehĺbenie vnútroafrického obchodu a podpora industrializácie.