Subjekt daňového odpisovania - Petrovická, Iveta
Vlastník, ekonomický vlastník, nájomca a užívateľ nehmotného majetku ako subjekty daňového odpisovania. Spoluvlastníci pri majetku v podielovom spoluvlastníctve, majetok v spoluvlastníctve účastníkov združenia a manželia pri bezpodielovom spoluvlastníctve. Právo na odpisovanie majetku vlastníkom v osobitných prípadoch.