Comparison of Tax Bonus As a Tool of Tax Benefit for Taxpayers in V4 Countries and Austria - Stanley, Renáta, 1981-
Komplexný prehľad a porovnanie pravidiel pre aplikáciu daňového bonusu medzi krajinami V4 a Rakúskom. Vyhodnotenie najvýhodnejšieho systému spomedzi týchto krajín v roku 2021.