Seriál pre začínajúcich alebo menej skúsených účtovníkov účtovné princípy a zásady, základy oceňovania v účtovníctve - Cvečková, Mária
Účtovné princípy a zásady - ako im rozumieť a prečo sú dôležité. Najdôležitejšie princípy pre zostavenie účtovnej závierky - akruálny princíp, princíp nepretržitosti trvania účtovnej jednotky a princíp významnosti. Základy oceňovania v účtovníctve.