Development and Role of the Subsistence Minimum in the Payrolls Legislation in Slovakia from Year 1993 - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Skúmanie teoretických, právnych a historických východísk a väzieb medzi nezdaniteľnými časťami dane a životným minimom. Analýza stavu národnej regulácie a vývojových trendov v danej oblasti.