Dopad pandémie COVID-19 na globalizáciu spoločnosti - Kubišová, Eliška
Zhrnutie a popísanie existujúcich poznatkov v oblasti dopadu pandémie na globalizáciu spoločnosti a preskúmanie ako sa daná problematika prezentuje v dostupnej literatúre. Globalizácia, jej vplyv na pracovné pozície a to, ako COVID-19 mení alebo už zmenil globálnu ekonomiku. Teoretické vymedzenie pojmov súvisiacich s globalizáciou z hľadiska Európskej únie. Dopad globálnej pandémie COVID-19 na globálnu ekonomiku, ako aj na pracovné pozície.