Fair Balance Between Data Protection and Innovation: Smart Cities - Yemelianova, Polina
Spravodlivá rovnováha medzi ochranou údajov a inováciou. Prehľadom niektorých mechanizmov ochrany údajov sa otvorí otázka vývoja práva v technologicky vyspelých krajinách. Je načrtnutá myšlienka dvoch vzájomne sa vylučujúcich prístupov – individuálne orientovaného a zameraného na verejnosť, aj keď šanca nájsť racionálnu rovnováhu nie je vynechaná.