Convergence Clubs of NUTS3 Regions of the V4 Group - Szakálné Kanó, Izabella
Analýza ekonomického rastu a štrukturálnych zmien v rokoch 2000 až 2016 v regiónoch NUTS3 štyroch krajín tvoriacich Vyšehradskú štvorku a vstupujúcich do Európskej únie v roku 2004. Autori zvažujú, či je možné v prípade regiónov krajín V4 za približne jeden a pol desaťročia pozorovať konvergenciu, t. j. či menej rozvinuté regióny dobiehajú vyspelejšie.