Did the Covid-19 Pandemic Affect the Flows of Foreign Direct Investment? - Darmo, Ľubomír, 1984-
Súčasný stav toku priamych zahraničných investícií so zameraním na krajiny V4. Pripravenosť hostiteľských krajín udržať alebo rozšíriť investície zahraničných spoločností a vyhnúť sa deinvestícii.