Importance of Monitoring the Changes in Management in Virtual World of Internet and Social Networks in the Era of Web 2.0 - Konečný, Michal, 1993-
Rastúci význam využívania internetu a sociálnych sietí ako racionalizačných nástrojov pre marketingové aktivity podnikov a organizácií. Zmeny vo využívaní internetu z éry, keď obsah vytvárali výlučne poskytovatelia služieb, do éry webu 2.0, v ktorej obsah vytvárajú jeho používatelia. Využívanie nových technológií, ktorých rast zmenil prístup obyvateľstva k využívaniu internetu a sociálnych sietí. Uvedomenie si týchto zmien, s ich monitorovaním a prispôsobením svojich aktivít vo virtuálnom svete, ako nevyhnutnosť pre podniky a organizácie.