New Hospital EVP Definition and Validation - Palenčárová, Jana, 1976-
Koncept kľúčovej hodnoty pre zamestnanca (Employer Value Proposition, EVP), ktorý sa v priebehu rokov stal jedným z kľúčových nástrojov oddelení ľudských zdrojov, pomáhajúci prilákať a udržať si talenty a vytvoriť silnú značku zamestnávateľa. Procesy definovania a overovania EVP, so zameraním na organizácie. Opis aplikácie definovaného konceptu EVP a analýza fázy validácie EVP v oblasti zdravotníctva. Závery, ako sa koncept tvorby a validácie EVP vytvorený pre podniky dá v plnej miere aplikovať aj v nemocničnom a zdravotníckom priemysle, s príkladom na novej nemocnici Nemocnica novej generácie Bory na Slovensku.