Povinné očkovanie detí: stanovisko Európskeho súdu pre ľudské práva - Bakošová, Lucia
Rozsudok Európskeho súdu pre ľudské práva v prípade Vavřička a ostatní proti Českej republike a jeho význam pre Slovenskú republiku a medzinárodné právo v oblasti ľudských práv.