Blistre, tuby, tégliky - Mátel, František
Komunálny odpad, ktorý je tvorený z rôznych materiálov organického i neorganického pôvodu. Jeho aktuálne zloženie závisí od množstva faktorov ako miesto výskytu, ročné obdobie, zodpovednosť obyvateľov. Priblíženie odpadov - obaly od liekov, sortiment a materiály pre obaly a lieky. Zneškodňovanie obalov od liekov a farmaceutických výrobkov.