Množstvový zber odpadov - spravodlivá cesta k znášaniu zodpovednosti za tvorbu komunálnych odpadov? - Maslen, Michal
Súčasná právna úprava v oblasti množstvového zberu komunálnych odpadov podľa zákona 79/2015 Z.z. o odpadoch. Skúmanie otázky viažucej sa k podstate množstvového zberu v územnej samospráve a k tomu, či právna úprava miestnych daní motivuje obce, aby zavádzali na svojich územiach množstvový zber odpadov alebo nie.