Má cirkulárna ekonomika potenciál využitia vo verejnom obstarávaní? - Slobodníková, Miriam
Ďalšie skupiny tovarov, v ktorých by sa mala aplikovať cirkulárna ekonomika prostredníctvom nákladov na životný cyklus, so zameraním najmä na potraviny.