Zákon o DPH - Vašková, Naďa
Registračná povinnosť a zdaniteľné obchody. Miesto zdaniteľného obchodu a miesto dodanie služby. Daňová povinnosť, odpočet dane, základ dane, sadzba dane a oslobedenie od dane. Oslobodenie od dane pri priznateľných obchodoch spojených s medzinárodným obchodom.