Smart Solutions in the Context of the Common Agricultural Policy of European Union After 2020 - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Identifikácia oblastí, v ktorých je možné uplatniť smart riešenia, ktoré by boli cestou k dosiahnutiu cieľov stanovených v novej spoločnej poľnohospodárskej politiky. Oblasti inteligentných riešení v poľnohospodárstve.