Peculiarities of the Economic Development of Argentina - Brocková, Katarína, 1976-
Závislosť medzi ekonomickým rastom, deficitom štátneho rozpočtu a bilanciou bežného účtu argentínskej platobnej bilancie. Vývoj vybraných ekonomických ukazovateľov Argentíny v rokoch 2000-2020.