Demokrati - Augustín, Michael, 1991-
Politologická úvaha v dennej tlači ohľadom predstáv o tom, čo je demokracia v kontexte dostania Ceny Karola Veľkého predsedom Európskeho parlamentu, Nemcom Martinom Schulzom, ako „zástupcu snáh o oživenie európskej demokracie“. Sledovanie otázky, čo sa myslí tým, že ho spoločnosť pre udeľovanie tohto ocenenia označila „za kľúčovú postavu pri šírení európskeho parlamentarizmu a legitimizácii demokracie“.