Le Penovej front mení kurz - Augustín, Michael, 1991-
Politologický názor v dennej tlači ohľadom politického vývoja vo Francúzsku v súvislosti s voľbami v roku 2016 a politickými hnutiami a stranami, najmä stranou Národný front (Front National, FN) Marine Le Penovej, ktorá zaznamenala dosiaľ svoj najlepší výsledok v lokálnych voľbách. Strana Národný front býva označovaná ako extrémistická pravicová strana, v názore je však priblížený komplexnejší pohľad.