Cameronove dilemy - Augustín, Michael, 1991-
Politologický názor v dennej tlači ohľadom politického vývoja v Spojenom kráľovstve počas volieb v roku 2015, keď sa na základe predvolebných prieskumov do poslednej chvíle očakávali „hung parliament“- zaseknutý parlament, čo by bolo nevšednou kuriozitou, čo sa však nestalo.