Impact of Covid-19 on the Creative Industries in Slovakia: Evaluation and Elimination - Majdúchová, Helena, 1963-
Cieľom príspevku je zmerať dopady COVID-19 na kreatívny priemysel na Slovensku a zhodnotiť ekonomickú kompenzáciu, ktorú poskytlo Ministerstvo kultúry SR. Kompenzačné platby pozostávajú z určitého percenta z príjmu z roku 2019 a zahŕňajú obchodné náklady, ako je nájomné a iné fixné náklady.