Verification of Prediction Models in Conditions of Slovak Family Businesses Operating in the Global Environment - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Cieľom príspevku je overiť a analyzovať predikčné úverové modely aplikované na slovenské rodinné podniky patriace do kreatívneho priemyslu a pôsobiace v globálnom prostredí. Dlhodobá perspektíva rodinných podnikov, ich podnikateľský duch, agilnosť a zmysel pre účel spolu s odolnosťou ich vedúcich tímov ich robia obzvlášť dobre pripravenými na boj s krízou.