Migrants and the Threat of Resources Shortages: Demystifying Perceptions - Puškárová, Paula, 1985-
Postoj verejnosti k migrácii v Európe. Kvantitatívne skúmanie korelácie medzi postojmi k migrácii a utečencom a postojmi k environmentálnym problémom.