Manká a škody v zákone o dani z príjmov - Vanková, Lucia
Definícia manka a škody. Účtovanie mánk a škôd v podvojnom účtovníctve a v jednoduchom účtovníctve. Škody u daňovníka ako fyzickej osoby, ak nie je účtovnou jednotkou. Manká a śkody v ZDP.