Jednostranné skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnanca - Čurila, Dušan
Skončenie pracovného pomeru zamestnanca. Skončenie pracovného pomeru v skúsobnej dobe zo strany zamestnanca, výpoveď zo strany zamestnanca a okamžité skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnanca. Nároky z neplatného skončenia pracovného pomeru zo strany zamestnanca.