Evaluation of Corporate Success Using Synergistic CPA and CPR Corporate Citizenship - Taillard, Michael
Corporate Political Activities (CPA) a Corporate Public Relations (CPR) ako netrhové komunikačné stratégie, ktoré ovplyvňujú postavenie na trhu, silu značky a obchodný úspech spoločnosti. Používanie CPA a CPR niekoľkými spoločnosťami na základe ich ekonomických ukazovateľov sily a sily značky, čo potvrdzuje hypotézu, že používanie týchto stratégií má pozitívny vplyv na ich postavenie na trhu a stabilitu značky.