Factors Affecting Competition in Olive Oil Exports: Panel Data Analysis of Selected Countries. Case Study - Pehlivanoğluorcid, Ferhat
Faktory ovplyvňujúce komparatívne výhody popredných krajín vyvážajúcich olivový olej. Produkcia olivového oleja, spotreba a jednotkové vývozné ceny Turecka, Španielska, Talianska, Portugalska, Grécka a Tuniska za obdobie rokov 2000 – 2019 testovaná pomocou metódy panelovej analýzy údajov, aby sa zistilo, či tieto premenné majú nejaký významný vplyv na index odhalenej komparatívnej výhody.