Price Transmission in Biofuel-Related Global Agricultural Networks - Janda, Karel
Súvislosti medzi cenami biopalív, poľnohospodárskych komodít a iných relevantných aktív v Európe, USA a Brazílii. Komplexný súbor údajov zahŕňajúci cenové údaje pre 38 obchodovaných titulov v období od roku 2003 do roku 2020.