Perception of Changes in Education and Productivity through the Eyes of Students during a Pandemic - Korytinová, Kristína, 1995-
Pohľad študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave na zmeny vo vzdelávaní a produktivite pred a počas pandémie. Rozdiel vo vnímaní vzdelania a súvisiacej produktivity očami týchto denných študentov pred a počas globálnej pandémie.