Quantification of Tourism Sector Parameters Related to Competitiveness of Countries According to Macroeconomic Indicators - Gavurová, Beáta, 1972-
Skúmanie vzťahov makroekonomických ukazovateľov súvisiacich s konkurencieschopnosťou odvetvia cestovného ruchu medzi vybranými krajinami za obdobie rokov 1995 až 2019. Cestovný ruch a jeho vplyv na ekonomiky krajín.