Production, Employment and Productivity of Agricultural Sector in the European Union - Megyesiová, Silvia, 1969-
Analýza stavu a vývoja hrubej pridanej hodnoty, zamestnanosti a produktivity v ekonomikách EÚ v rokoch 2000 až 2019. Vzťah medzi HDP na obyvateľa a príspevkom poľnohospodárskeho sektora. Zdanlivá produktivita práce. Súvislosť medzi celkovou produktivitou práce v roku 2000 a skutočnou zmenou produktivity práce.