Pandemie covidu-19: rozdílné dopady podle věku - Hulíková Tesárková, Klára
Demografický pohľad na vybrané aspekty a špecifiká súvisiace s dopadom pandémie, a to predovšetkým rozdiely podľa veku. Význam veku v pandémii COVID-19. Dopad pandémie na populáciu detí a dospievajúcich v Česku.