Post-COVID Period in Slovakia: Measures and Results - Brocková, Katarína, 1976-
Skúmanie spoločensko-hospodárskej situácie v SR spôsobenej ochorením COVID-19 prostredníctvom teoretického a empirického výskumu. Prognózovanie vývoja po skončení koronavírusu.