Dopady pandemie na turismus a rekreaci - Nekolný, Lukáš
Turizmus v dobe pandémie COVID-19 a bezpečnostné hrozby. Dopady uzavretia a obmedzenia návštevnosti turistických a voľnočasových cieľov na príklade ZOO vo vybraných krajinách európskych hlavných miest.