Institutes and Aspects of a Simple Join Stock Company - Zeman, Jakub, 1995-
Cieľom tohto článku je ukázať a štatisticky diskutovať o aplikácii vybraných nových inštitútov jednoduchej akciovej spoločnosti v aplikačnej praxi s identifikáciou ich možného ekonomického dopadu.