Analýza počtu občanov členských štátov EÚ pracujúcich v jednotlivých krajoch Slovenska v rokoch 2013 – 2019 - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Analýza krajov Slovenska na základe počtu pracujúcich občanov členských štátov Európskej únie. Suslovov koeficient podobnosti štruktúr. Analýza počtu pracujúcich občanov EÚ v krajoch Slovenska.