Efektívne hľadanie viacerých najkratších ciest v orientovanom ohodnotenom grafe pomocou Dijkstrovho algoritmu v C# .NET aplikácii - Košťál, Igor, 1962-
Dijkstrov algoritmus. Moźnosti efektívne vyhľadávať viaceré najkratšie cesty v orientovanom ohodnotenom grafe pomocou Dijkstrov algoritmu. Exekučná efektívnosť spôsobov vyhľadávania.