Aplikácia demografických prognóz na analýzu pôrodnosti - Sivašová, Daniela, 1955-
Využitie demografických prognóz a projekcie vybraných demografických ukazovateľov dynamiky. Populačné prognózy a projekcie. Konštrukcia kohortne-komponentného modelu - posun žijúcich v rámci vekových skupín, výpočet živonarodených a zahrnutie migrácie do projekčného kroku. Očakávaný vývoj parametra prognózy – pôrodnosť a plodnosť.