Komparácia podmienok uplatňovania daňového bonusu na deti v susedných krajinách V4 a v Rakúsku - Stanley, Renáta, 1981-
Daňové zvýhodnenia poskytujúce fyzickým osobám daňová legislatíva Slovenskej republiky vo forme daňového bonusu. Porovnanie s obdobnými daňovými zvýhodneniami poskytovanými v krajinách Vyšehradskej štvorky a susednej krajiny Rakúska.