Triedime odpad dostatočne? - Vokounová, Dana, 1962-
Význam triedenia odpadu a zodpovedného správania ľudí vo vzťahu k triedeniu odpadu a bezobalovému hospodárstvu. Spotrebitelia a ich záujem o koncept zero-waste a nakupovanie v bezobalových predajniach. Vzťah k životnému prostrediu ako významný aspekt správania spotrebiteľov.