Analýza výskytu mnohopočetných zdravotných komplikácií pri ochorení diabetes mellitus 2. typu - Šoltés, Erik, 1974-
Výskyt mnohopočetných zdravotných komplikácií pri ochorení diabetes mellitus 2. typu na základe vzorky 821 pacientov. Identifikácia faktorov ovplyvňujúce výskyt mnohopočetných komplikácii pri ochorení a kvantifikácia ich vplyvu.