Vplyv zvýšenia storna na hodnoty v modeli VFA - Zelinová, Silvia, 1987-
Medzinárodný účtovný štandard IFRS 17. Ocenenie portfólia poistných zmlúv investičného životného poistenia unit-linked metódou VFA. Vplyv zvýšenia storna na zmluvnú servisnú maržu, rizikovú prirážku a hodnoty vo výkaze ziskov a strát.