Blahušiaková, M.: Účtovná závierka mikro účtovnej jednotky - Ondrušová, Lucia, 1981-
Recenzia na publikáciu Blahušiaková, M.: Účtovná závierka mikro účtovnej jednotky zaoberjaúca sa komplexnou komparatívnou analýzou vplyvu transpozície smernice o účtovných závierkach do účtovnej legislatívy v Slovenskej republike, s akcentom na účtovnú závierku mikro účtovných jednotiek.