Comprehensive Management of Natural Resources: A Holistic Vision - Majerník, Milan, 1952-
Charakteristika prírodných zdrojov. Racionálne a iracionálne hospodárenie s prírodnými zdrojmi. Materiálové toky a ich využitie. Manažment prírodných zdrojov v kontexte environmentálnej politiky EÚ.